HOLISZTIKUS MEDICINA ALAPÍTVÁNY

FOUNDATION FOR HOLISTIC MEDICINE
Tel.:20/977-4863 Cím: H-1410 Budapest Pf. 102
Honlap:
http://manualismedicina.hu E-mail:holmedalapitvany@t-online.hu

Továbbképző tanfolyam mozgásszervi betegségek gyógyítására  

 

A Holisztikus Medicina Alapítvány a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar által akkreditált pontszerző tanfolyamot indít “Manuális medicina elméleti és gyakorlati képzése” címmel.

A továbbképzés célja: A gerinc és a végtagok manuális medicina eszközeivel történő vizsgálata és kezelése, ennek a gyógyászatban való alkalmazása céljából. A tanfolyam kiegészül a képalkotó eljárások elméletével és gyakorlatával.

Tanfolyamsorozat a prágai Prof.Karel LEWIT, M.D, DSc iskolája alapján lett összeállatva.

A továbbképzés célcsoportja: Mozgásszervi betegségekkel foglalkozó orvosok (ortopéd-, reumatológus-, neurológus szakorvosok, családorvosok és rezidensek, szakorvos jelöltek), valamint főiskolát végzett gyógytornászok.

A továbbképzés időtartama: 2 év alatt 8 kurzus, összesen 340 óra. A kurzusok negyedévenként 5 naposak
A továbbképzés helye: Budapest Ideje: 2019 október 08-12- ig.

Oktatók: prof A. A. Barvincsenko tanítványai, az Oroszországi Posztgraduális Orvostudományi Akadémia Hagyományos Orvoslás Tanszéke munkatársa: dr. Ph.D. Nebozsin Alekszandr , neurológus a Manuális Medicina tanszék tanára. Bády Réka MsC. gyógytornász, manuálterapeuta.
prof. Dr. Bender Tamás reumatológus Egyetemi tanár. Dr. Böröcz István Ph.D. ortopédus Osztályvezető Főorvos prof. Dr. Géher Pál reumatológus tanszékvezető, Lukács Mária gyógytornász manuálterapeuta oktató, Dr. Mester Ádám Ph.D. ny. Egyetemi docens Nagy Dániel gyógytornász manuálterapeuta oktató Varga Viola gyógytornász manuálterapeuta oktató.

A továbbképzés ára: kurzusonként 65.000. Ft.

Jelentkezésnek a jelentkezési díj ( 10.000 Ft) befizetése számit, amit a jelentkezés sorrendjében igazolunk vissza. Befizetni postai (rózsaszín) „Belföldi postautalvány” –on kell a fenti postafiók címre.
Felvilágosítás, jelentkezés a fenti telefonon, Szilágyi Ivánnál ill. az alábbi jelentkezési lapon.


 
A jelentkezés sikeres elküldése esetén a rendszer itt a lapon visszajelzi, hogy sikeresen jelentkezett, illetve a megadott e-mail címre is visszaigazolást küld!

JELENTKEZÉSI LAP

Jelentkezem a 2019-10-08 - 2019-10-12-ig. megrendezésre kerülő A Manuálterápia diagnosztikájának és terápiájának elsajátítása testtájanként I. kurzus Bevezetés a manuális medicinába. Medence. ( kétéves manuálterapeuta képzés) tanfolyamra


Kérem a megfelelő kockát bejelölni!

A *-gal jelölt adatok megadása kötelezo!

*Név:
Születési név:

*Szül. év, hó, nap,

hely:

*Cím:

Ir. szám:  Város:

Utca/hsz.:

*Szakképesítése:
Pecsétszám, nyilvántartó egyetem:
Gyógytornászok nyilvántart. szám:
*Anyja neve:
Munkahelye:
*Telefon:
Lakás telefon:
Mobil:
*E-mail cím:
Tudomásul veszem:

1.) Csak eredményes vizsga után lehet a következő kurzust folytatni.

2.) Jelentkezési díj 2019-09-08 –utáni lemondás esetén elvész
Felhasználóként kijelentem, hogy az "manuálismedicina" portál használatához kapcsolódó Adatvédelmi Tájékoztatót megismertem és annak tartalmát elfogadom, illetőleg tudomással bírok arról, hogy az adatvédelemmel kapcsolatos jogaim gyakorlására vonatkozó jogszabályok az alábbiak: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint az általános adatvédelmi szabályozásra vonatkozó 2016/679 EU rendelet.
*Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót
*Ellenőrző kód:
Az ellenőrző kód biztonsági okokból szükséges a jelentkezésnél, a kis képen megjelenő kódot adja meg a mellette lévő mezőben!